Saeed Ahmadian Official Website
روزنامه نگار ورزشی
08:56 - 1399/12/14

توهین به مجلس نتیجه مماشات با متهمان ویلموتس‌گیت

مماشات قوه قضائیه با متهمان پرونده ویلموتس گیت سبب شده تا متهمان آن ابایی از توهین به نهادهای نظارتی نداشته باشند،مانند محمود اسلامیان عضو سابق هیئت رئیسه فدراسیون که در اظهارتی توهین آمیز گفته است نمایندگان برای دیده شدن درباره فوتبال صحبت می کنند.

توهین به مجلس نتیجه مماشات با متهمان ویلموتس‌گیت

سعید احمدیان/ روزنامه جوان- صحبت‌های توهین‌آمیز دیروز محمود اسلامیان، عضو سابق هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال و از متهمان پرونده ویلموتس علیه نمایندگان مجلس را باید به پای اهمال نهاد‌های قضایی و بازرسی نوشت. نهاد‌هایی که به جای برخورد با مدیرانی که در دوران مسئولیت‌شان در فوتبال تنها در یک فقره بیش از ۸ میلیون یورو به بیت‌المال خسارت زده‌اند، از کنار چنین فساد آشکاری عبور می‌کنند و نتیجه‌اش می‌شود اینکه یکی از متهمان در مصاحبه با یکی از خبرگزاری‌ها به نمایندگان مجلس توهین می‌کند و مدعی می‌شود که مجلسی‌ها برای دیده شدن درباره فوتبال مصاحبه می‌کنند.

اسلامیان که با وجود بازنشسته بودن در دوره گذشته فدراسیون فوتبال به صورت غیرقانونی به عنوان نایب‌رئیس و عضو هیئت رئیسه فعالیت می‌کرد، دیروز در مصاحبه‌ای توقیف و پلمب ساختمان فدراسیون به دلیل بدهی ۲ میلیون یورویی به تامین اجتماعی را به گردن نمایندگان انداخته و گفته است: «یکسری از نمایندگان مجلس فشار آوردند، بعضی از نمایندگان مجلس باید بروند جای «اینفانتینو» رئیس فیفا بنشینند. بعضی از آن‌ها حتی یک روز هم فوتبال بازی نکرده‌اند، ولی پیشنهاد می‌کنم بروند رئیس فیفا شوند و وقت‌شان را اینجا تلف نکنند. آن‌ها به جای اینکه به فکر مردم و جامعه باشند، صبح تا شب به دنبال این بودند که ببینند کجا می‌توانند صحبت کنند.»

در حالی این متهم پرونده ویلموتس گیت از نمایندگان می‌خواهد که به جای مصاحبه درباره فوتبال به مشکلات مردم رسیدگی کنند که فشار مجلس به تامین اجتماعی برای وصول طلب ۲ میلیون یورویی که به صورت قرض برای پرداخت قسط اول قرارداد ویلموتس به فدراسیون فوتبال پرداخت شده بود، دقیقاً در راستای رسیدگی به مطالبات مردم بود. مبلغی که سال گذشته با چراغ سبز معاون اول دولت حسن روحانی از یکی از پتروشیمی‌های زیرمجموعه شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی یا همان شستا که متعلق به کارگران است به فدراسیون فوتبال پرداخت شد تا سرمربی بلژیکی در بازی آبان گذشته با عراق روی نیمکت تیم ملی بنشیند.

فدراسیون فوتبال هم باید تا فروردین امسال این بدهی را که از جیب کارگران به فوتبال پرداخت شده بود به سازمان تامین اجتماعی برمی‌گرداند، اتفاقی که نیفتاد و شستا با شکایت و گرفتن رأی دادگاه در راستای وصول این بدهی، ساختمان فدراسیون را توقیف کرد. حکمی که با پادرمیانی وزارت ورزش اجرا نشد و در نهایت ماه گذشته این بدهی پس از ۱۰ ماه تأخیر به حساب تامین اجتماعی برگشت. 

در این میان نمایندگان مجلس که برای پاسداری از حقوق مردم قسم خورده‌اند در ماه‌های اخیر در راستای ایفای وظیفه نمایندگی خود بار‌ها در رسانه‌ها و همچنین تربیون مجلس از فدراسیون فوتبال خواسته بودند قرض ۲ میلیون یورویی که از جیب کارگران پرداخته شده را هرچه زودتر بپردازد. چنین درخواستی نه برای دیده شدن، بلکه در راستای انجام وظایف نمایندگی بوده است و محمود اسلامیان به عنوان یکی از متهمان پرونده ویلموتس باید تنها در یک مورد از تخلفات و فسادی که در فدراسیون فوتبال وجود داشته، پاسخگوی حیف و میل ۸ میلیون یورویی در پرونده ویلموتس گیت باشد.

مبلغی که ۲ میلیون یوروی آن از جیب کارگران به سرمربی بلژیکی پرداخت شد و ۶ میلیون یوروی دیگر را نیز با حکم فیفا در صورت تأیید آن در دادگاه عالی ورزش باید فدراسیون به این مربی که دستاوردش دو باخت مقابل بحرین و عراق و سخت‌تر شدن کار صعود به جام جهانی از همین ابتدای راه است، پرداخت کند. در حالی فدراسیون فوتبال از هفته گذشته مدیران جدیدش را شناخت که یکی از مهم‌ترین مطالباتی که از نهاد‌های نظارتی مانند مجلس و البته دستگاه‌های قضایی انتظار می‌رود، تسریع در رسیدگی به پرونده متهمان ویلموتس گیت است، متهمانی که با توجه به سکوت قوه قضائیه، رو به فرافکنی آورده‌اند تا جایی که یکی از این متهمان چنین بی‌پروا به خودش اجازه می‌دهد که با توهین به مجلس از نمایندگان بخواهد که با این علاقه‌ای که به فوتبال دارند، بروند جای رئیس فیفا را بگیرند!

اسلامیان در حالی به کنایه گفته است نمایندگان اظهارنظر‌کننده درباره فساد در فوتبال، یک روز هم فوتبال بازی نکرده‌اند که خود او نیز یکی از مدیران صنعتی و اقتصادی است که نه تنها سابقه فوتبالی ندارد، بلکه به واسطه باند‌های قومیتی در فوتبال به عضویت هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال درآمده و در مقاطعی به عنوان نایب‌رئیس فعالیت کرده است. البته مدیرانی مانند این عضو سابق هیئت رئیسه فوتبال باید بدانند که نمایندگان مجلس هر جا فساد و سوءمدیریتی ببیند برای جلوگیری از تضییع حقوق مردم می‌توانند ورود کنند و خواستار اجرای قانون شوند، این فساد می‌خواهد در فوتبال اتفاق افتاده باشد یا هر جای دیگری در سیستم مدیریتی کشور و مسئولان نظارتی احتیاجی به عکس با شورت ورزشی برای اظهارنظر راجع به فساد در فوتبال ندارند.

لینک پی دی اف یادداشت در روزنامه جوان