تاخیر در انتخاب سرمربی تیم امید از سوی فدراسیون فوتبال در تضاد با وعدههای مدیران آن در جهت تلاش برای شکستن طلسم صعود به المپیک است.
با افزایش دانش و سواد حقوقی در فوتبال ایران این امید میرود که باشگاهها و فدراسیون فوتبال دیگر به دلیل کمدانشی و تنظیم قراردادهای یکسویه، محکوم نشوند و جلوی ضرر و زیانهای هنگفت مالی مانند پرونده ویلموتس گرفته شود.
تاخیر در معرفی سرمربی تیم امید نشان میدهد که صعود به المپیک در برنامههای اولویتدار فدراسیون فوتبال نیست و فرصتسوزی در راه شکستن طلسم ۵۲ ساله همچنان ادامه دارد.
نگاه نمایشی به کمیته فنی در فوتبال ایران، سبب شده تصمیمات مدیریتی از دانش و تخصص به دور باشد و فوتبال ایران در چند دهه گذشته چه در عرصه باشگاهی و چه ملی از کسب افتخار در آسیا بازبماند.
- تاکید وزیر ورزش بر توجه به مسائل فرهنگی در ورزش در شرایطی است که باید نگاه دمدستی و تزیینی به مسئله فرهنگ، جای خود را به برنامههای کیفی و عمیق بدهد تا به بالا بردن شاخصهای اخلاقی و اجتماعی قهرمانان کمک شود.
نوع مواجهه سرمربی تیم ملی فوتبال با منتقدان که با نیش و کنایه است نشان میدهد یک دیوار بلند بیاعتمادی بین تیم ملی و کارشناسان به وجود آمده که دود آن در نهایت در چشم تیم ملی خواهد رفت.
دست خالی فوتبال ایران برای تغییر نسل در تیم ملی را باید در عدم ریسکپذیری مربیان ملی و باشگاهی و نداشتن برنامه بلند مدت برای بازیکنسازی در آکادمیها جست.
در حالی برخی منتقدان و سرمربی تیم ملی با تندترین واکنشها در حال نقد یکدیگر هستند که به نظر میرسد با با شکل گرفتن فضای نقد و تعامل منصفانه، تیم کشورمان در مسیر جامجهانی ضربه نخورد.
افزایش تخلفات و حواشی فوتبال با وجود برخوردهای صورت گرفته، ضرورت، تغییر رویکرد کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال را ضروری کرده تا با حاکم شدن نگاه فوتبالی در صدور احکام قضایی، جریمه و محرومیتها سبب بازدارندگی شود.
اتفاق تلخ فوت یکی از تماشاگران در جریان دیدار هفته گذشته سپاهان و ملوان نشان داد که علاوه بر برخورد انضباطی با مقصران، فوتبال با توجه به ضعف مشهور در مدیریت مسابقه توسط عوامل برگزاری، به کادرسازی و آموزش نیروی انسانی متخصص بیشتر از هر چیزی نیاز دارد.
مرگ تلخ یک هوادار در جریان دیدار سپاهان و ملوان پس از بیتفاوتی و امتناع مسئولان از امدادرسانی به این هوادار، سوت پایان مرگ انسانیت را در فوتبال ایران به صدا در آورد!
چالشهای اجرای قانون سقف بودجه در لیگ برتر و زیر پاگذاشتن آن توسط باشگاههای متمول در کنار اقدام فدراسیون در افزایش سقف اولیه به طرق مختلف که سبب دور شدن این قانون از اهدافش میشود، موجب شده است تا «قانون»، قربانی بزرگ فوتبال ایران لقب بگیرد!
فدراسیون فوتبال در حالی برنامه جامع فوتبال را با الگوبرداری از اسپانیا تدوین کرده که به نظر میرسد موفقیت این برنامه با سیستم مدیریتی فعلی حاکم بر فوتبال محال است و برای اجرایی شدن این برنامه باید ابتدا از مدیریت فوتبال در اسپانیا الگو گرفت.
بیتوجهی به نگهداری از اماکن ورزشی و همچنین عدم هزینه باشگاهها در توسعه زیرساختها، سبب شده است تا در آغاز فصل جدید لیگ برتر فوتبال، از تیم ملی گرفته تا استقلال و پرسپولیس برای میزبانی مسابقاتشان خانهبه دوش و راهی شهرهای دیگر شوند!
اعتراض برخی فوتبالیستها به فراخوانده شدن به خدمت سربازی در شرایطی است که خدمت زیر پرچم با توجه به قانون کشور، فوتبالیست و غیر فوتبالیست نمیشناسد و آنها نمیتوانند خودشان را تافته جدابافته بدانند و خواهان تبعیض و امتیاز ویژه شوند.